top of page

Призначення та особливості застосування грунтовки глибокого проникнення

Грунтовку глибокого проникнення рекомендовано застосовувати на пухких та слабких підставах. Називається так від єднальної речовини, яка має розміри часток, у десяток разів менші, ніж у стандартних грунтовок.

Глибокі ґрунти набагато простіше проходять крізь мікропори матеріалів. Так, ґрунти просочують підстави, «склеюючи» і зміцнюючи їх.

Грунтовки глибокого проникнення покращують міцність матеріалу, при цьому сприяють рівномірному розподілу по поверхні штукатурки, фарбувальних засобів, клеїв для шпалер та інше. Висохши, ґрунтовка утворює на поверхні газо - і паропроникну плівку. Це сприяє збереженню здоров'я людини оптимального мікроклімату в приміщеннях.

Особливості застосування: - використовуються глибинні грунтовки по малопорістий підстав, маловпитывающим - - вологу:

- пінобетон; - бетон; - цегла; - гіпсокартон; - ГВЛ. Призначення та особливості застосування грунтовки.Також застосовується перед нанесенням багатошарових покриттів: штукатурок, плиткових клеїв та інших.

Глибокі грунтовки мають важливе властивість: антигрибковий та антисептичний ефект. Це сприяє стійкості оброблюваних поверхонь до появи грибків і плісняви. Це збільшує довговічність поверхонь, а в приміщеннях з підвищеною вологістю не з'являється специфічний запах.

Грунтовки глибокого проникнення – якість гарантовано

Грунтовки глибокого проникнення – мутнуваті розчини. Акрилова глибока ґрунтовка містить в складі тверда речовина. Межа – 10-14 відсотків. Якщо цей параметр вище цих меж, то грунтовка, ймовірно, зміцнююча. Якщо цей параметр нижче, це означає, що в складі мало акрилової дисперсії, а грунтовка не має потрібних властивостей.

Для покупки товару високої якості потрібно здобувати глибокі грунти відомих виробників. Це вбереже від підробок, а також від матеріалів низької якості, що неодмінно позначиться на якості робіт, а головне, на результаті – марність просочення.

Останні пости

Дивитися всі

Для чого потрібні вогнебіозахисні матеріали?

Дерево завжди приваблювало людину як надійний, натуральний будівельний матеріал, що має ряд переваг. При правильному підході до будівництва, дерев'яні конструкції можуть прослужити своїм власникам баг

Гідрофобізація

Гідрофобізація – метод захисту будівель і споруд від впливів зовнішнього середовища, головним чином, від вологи. За допомогою цього методу вдається істотно знизити здатність конструкцій вступати у вза

Протиморозні добавки і пластифікатори

Протиморозні добавки являють собою спеціальні речовини, що сприяють зниженню температури, при якій розчин замерзає, і поліпшують твердіння бетону при негативних температурах. Таким чином, у разі замер

bottom of page