Призначення та особливості застосування грунтовки глибокого проникнення

Грунтовку глибокого проникнення рекомендовано застосовувати на пухких та слабких підставах. Називається так від єднальної речовини, яка має розміри часток, у десяток разів менші, ніж у стандартних грунтовок.

Глибокі ґрунти набагато простіше проходять крізь мікропори матеріалів. Так, ґрунти просочують підстави, «склеюючи» і зміцнюючи їх.

Грунтовки глибокого проникнення покращують міцність матеріалу, при цьому сприяють рівномірному розподілу по поверхні штукатурки, фарбувальних засобів, клеїв для шпалер та інше. Висохши, ґрунтовка утворює на поверхні газо - і паропроникну плівку. Це сприяє збереженню здоров'я людини оптимального мікроклімату в приміщеннях.

Особливості застосування:
 
- використовуються глибинні грунтовки по малопорістий підстав, маловпитывающим - - вологу:

- пінобетон;
 
- бетон;
 
- цегла;
 
- гіпсокартон;
 
- ГВЛ.
 
Призначення та особливості застосування грунтовки.Також застосовується перед нанесенням багатошарових покриттів: штукатурок, плиткових клеїв та інших.

Глибокі грунтовки мають важливе властивість: антигрибковий та антисептичний ефект. Це сприяє стійкості оброблюваних поверхонь до появи грибків і плісняви. Це збільшує довговічність поверхонь, а в приміщеннях з підвищеною вологістю не з'являється специфічний запах.

Грунтовки глибокого проникнення – якість гарантовано

Грунтовки глибокого проникнення – мутнуваті розчини. Акрилова глибока ґрунтовка містить в складі тверда речовина. Межа – 10-14 відсотків. Якщо цей параметр вище цих меж, то грунтовка, ймовірно, зміцнююча. Якщо цей параметр нижче, це означає, що в складі мало акрилової дисперсії, а грунтовка не має потрібних властивостей.

Для покупки товару високої якості потрібно здобувати глибокі грунти відомих виробників. Це вбереже від підробок, а також від матеріалів низької якості, що неодмінно позначиться на якості робіт, а головне, на результаті – марність просочення.